Header Ads ">

Casca de copiat

 In timpul convorbirii pixul va transmite automat sunetul catre microcasca, iar prin intermediul microfonului ultrasensibil incorporat se poate discuta, chiar si in soapta, cu cel care va apeleaza. Distanta intre pix si casca din ureche sa nu fie mai mare de 3040cm. Casca este usor de scos din ureche datorita coditei din silicon.

 Pixul GSM functioneaza ca un instrument de scris obisnuit, dar nu este recomandat sa fie folosit tot timpul. Are o cantitate limitata de cerneala si ar trebui sa fie folosit numai atunci cand este necesar.

 Cheie Auto GSM cu casca de copiat fara fire, reprezinta o alternativa a cutiutei gsm cu casca fara fir de culoarea pielii. Imita perfect o cheie auto! Este un dispozitiv pentru copiat nou aparut, functioneaza in toate retelele GSM din Europa, cat si in multe alte tari. Functie de raspuns automat si microfon incorporat.

 Sistem de copiat recomandat pentru orice examen, chiar si pentru cele cu reguli stricte sau la care nu este permis accesul cu telefoane mobile! Sistemul functioneaza fara telefon, fara fire, fara Bluetooth. Nu este necesar ca telefonul sa se afle in aceeasi incapere, chiar il poti lasa acasa. Tot ceea ce ai nevoie este dispozitivul GSM, microcasca in ureche, o cartela SIM si o persoana care sa te ajute.

 Cheie Auto GSM cu casca de copiat fara fire este un modul GSM cu bandă duală, frecvența este de 850/900/1800/1900 Mhz, astfel încât să poată funcționa pentru toate țările. Slotul pentru cartela SIM acceptă numai cardul micro SIM. Distanta transmițătorului de la cheia auto GSM până la casca de copiat din ureche este de aproximativ 3050 cm Microfonul încorporat asigură transmiterea celor mai mici șoapte partenerului tău. Bateria reîncărcabilă încorporată asigură timp de convorbire de până la 4 ore. Indicatorul interior poate arăta pornirea/oprirea (la încărcare, indicatorul va clipi).

 – functioneaza FARA TELEFON – cheia este ea in sine un telefon mobil in miniatura. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci cartela SIM si poti fi apelat de oriunde din lume

 – volum reglabil – volumul in casca poate fi reglat astfel incat sa ai siguranta ca auzi doar tu ceea ce vorbeste interlocutorul

 Incarca dispozitivul minim 3 ore. Ledul va clipi intermitent atata timp cat cheia gsm se incarca. La terminarea incarcarii, ledul va ramane aprins.

 Introdu cartela SIM intrun telefon si DEZACTIVEAZA CODUL PIN! Atentie! Acest pas este foarte important, multa lume uita sa dezactiveze codul PIN si de aceea sistemul nu functioneaza! Cartela pe care o primesti de la noi are codul PIN deja dezactivat.

 Introdu bateria in microcasca in pozitia corecta, cu borna + inspre capac, insurubeaza capacul si fixeaza bine casca in ureche.

 Introdu cartela SIM in sistemul gsm tip cheie auto in pozitia corecta. Apasa lung butonul de jos, cel cu lacatul deschis, timp de 8 secunde. Vei auzi o melodie in casca. Dupa cateva secunde, sistemul se va inregistra in retea si va putea primi apeluri.

 Sunetul este transmis in casca. Poti discuta cu interlocutorul cu ajutorul microfonului foarte sensibil de pe cutiuta. Poti regla volumul folosind butoanele de sus si din mijloc de pe cheie.

 Poti incheia apelul apasand scurt pe butonul de jos sau poti astepta sa inchida celalalt apelul. Daca ai nevoie sa inchizi rapid sistemul, apasa lung pe buton iar cutiuta se va inchide complet.

 Pasii 14 se vor realiza inainte de intrarea in sala de examen. Recomandam repetarea tuturor pasilor de la 1 la 7 de cateva ori, pentru a te familiariza cu utilizarea sistemului.

 Baterie dedicata pentru microcastile japoneze, model 337 sau SR416SW. Compatibile cu toate tipurile de micro casti existenta pe piata. Noua tehnologie cu oxid de argint asigura functionarea optima fara ca tensiunea sa scada pe masura ce bateria se descarca, astfel microcasca functioneaza in parametri optimi pe toata durata de utilizare.

 Mini camera video in nasture pentru copiat ce trimite imagini video in timp real fara limita de distanta. Camera in Nasture pentru copiat T20 Mini este cea mai mica si mai usoara camera video de copiat care exista la ora actuala pe piata. Cu cat camera este mai mica si mai usoara, cu atat va sta mai bine la camasa si o vei manevra mai usor. Model NOU!

 Este un sistem destul de simplu de folosit. Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta – camera trimite imagini Video Live pe internet. Ajutorul tau va trebui sa instaleze o aplicatie gratuita pe Telefon sau Tableta. In aplicatie va vedea in timp real ce filmeaza camera Video in nasture, poate face poze instant sau inregistrari video.

 Mini Camera Video T20 Mini este ideala de folosit pentru situatia in care examenul tine in jur de doua ore. Sistemul de fata foloseste un acumulator intern. Camera avand dimensiuni foarte mici, nu poti pune un acumulator prea mare intrucat aceasta ar deveni prea mare si grea:

 Daca examenul tine mai mult de doua ore si aveti nevoie pana la final de camera, recomandam modelul cu baterie separata. Avem ambele modele (modelul cu baterie de la 2 ore pana la 5 ore autonomie).

Casca de copiat

 Daca insa examenul tine in jur de doua ore, recomandam modelul cu acumulator integrat, intrucat pentru doua ore se utilizeaza un acumulator mic si usor ce nu ingreuneaza utilizarea camerei.

 Mini camera in nasture este folosita doar pentru a trimite imagini video in timp real la orice distanta, chiar si in alta tara si functioneaza separat de partea de audio. Sistemul video este alcatuit din camera in nasture si un mini router 4G. Routerul are rolul de a da acces la internet camerei video. Poti alege sa mergi si cu telefonul mobil (sistemul este mai ieftin) daca vrei si vei folosi functia de Hotspot pentru a da acces la internet camerei tale. Camera trimite video in timp real in aplicatia camerei instalata pe telefonul persoanei care te ajuta.

 Imaginile sunt suficient de clare pentru a se intelege scrisul fie de pe o foaie de Hartie, fie de pe un Monitor LCD,

 In primul rand trebuie sa stii ca indiferent de ce varianta alegi, performantele camerei sunt aceleasi! Daca alegi varianta cu mini Router vei avea urmatoarele avantaje:

 Nu te poate deranja nimeni in timpul utilizarii – la telefon daca te apeleaza cineva, cat timp incearca sa te sune, internetul este indisponibil – camera este inutilizabila in acest timp pana inchide apelul,

 Mini Routerul vine gata setat: doar pui cartela si il pornesti – la telefon mai sunt ceva setari de facut,

 Mini Routerul are mereu reteaua WiFi ascunsa – la telefon nu o poti ascunde la toate modelele de telefon, cum ar fi: Iphone Huawei si chiar unele Samsunguri.

 Introdu o cartela SIM obisnuita in mini Router ce are credit sau o optiune cu minute si internet activata si porneste routerul

No comments:

We love comments! We appreciate your queries but to protect from being spammed, all comments will be moderated by our human moderators. Read our full comment policy.

Powered by Blogger.